https://www.bachatasensual.hu

Bachata

Éld át a valódi kapcsolódás élményét – Bachata Sensual tánctanfolyamok több helyszínen Budapesten (hétvégén is)

NYÁRI INTENZÍV KEZDŐ TANFOLYAM 06.24-06.27 KÖZÖTT
RÉSZLETEK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS ITT:
JEGYVÁSÁRLÁS

ŐSZI TANFOLYAMOK (2024. SZEPTEMBER)

Árak Kedvezmények Helyszínek, időpontok További információk

INGYENES ELSŐ ÓRA, VAGY 20% KEDVEZMÉNY BÉRLET VÁSÁRLÁSNÁL (RÉSZLETEK LEJJEBB)

Ha új embereket keresel, barátokat, vagy csak egy közösséget, ahol közös nyelvet beszélünk, illetve ha szeretnél egy sportot, ami az egyik legjobb mozgásforma, próbáld ki a világ egyik legnépszerűbb társas táncát, a bachata-t. Fix pár nem kell, folyamatosan párcsere van.

A táncstílus alkotóinak jóváhagyott, kizárólagos magyarországi bachata sensual oktatói vagyunk, így megtanulhatod a bachata alapjait, ahogy az ők álmodták meg Cádizban, Spanyolországban. Ezt utána tökéletesítheted a partykon vagy akár folytathatod közép-haladó és haladó szinteken hétről hétre, hiszen innentől kezdve te is “családtag” leszel. 🙂


Miért pont a tánc? Miért pont a bachata? Na és miért pont mi?

Pontosan ugyanezekkel a kérdésekkel szembesültünk mindannyian, amikor elkezdtük sok évvel ezelőtt a tánc tanulási folyamatát. Először csak érdekel valamilyen mozgásforma, de nem tudjuk, konkrétan mi. Azután elkezdjük a táncos hirdetéseket, weboldalakat, közösségi oldalakat nézni, mert rájövünk, nem csak mozogni szeretnénk, de közösségben ismerkedni, kapcsolatokat teremteni, tehát a konditermek és azok a mozgásformák, amelyeknél szólóban kell tanulnunk, nem felelnek meg az elvárásainknak. Amikor rátalálunk a páros salsa, bachata, kizomba, társastánc tanfolyamokra, akkor már tudjuk, ez nem lenne rossz, hiszen a zenét szeretjük, közben mozoghatunk is.

Miután körülírtuk, hogy táncolni szeretnénk – hiszen eljutottunk pl. erre az oldalra is, a következő kérdés: miért a bachata és ami fontosabb, miért pont mi? Miért pont a bachatasensual.hu-nál kezdjem el?
Rengeteg tánciskola foglalkozik klasszikus táncoktatással – ezeket anyukáink, nagymamáink is ismerik, tehát a klasszikus társas táncokat évtizedek óta sokan tanítják (pl. keringő, rocky). A ’90-es évek közepétől a 2010-es évekig egy pezsdítőbb műfaj, a latin zenei világgal rendelkező salsa (és annak többnyire kubai verziója) hódította meg és vette át a vezetést a klasszikus társas táncoktól. Az elmúlt évtizedben azonban a bachata kapta meg a stafétát és került a legnépszerűbb társas tánc szerepbe. A legtöbb tánciskolában a mai napig kísérő műfajként oktatják, nálunk viszont kizárólag bachata és ezen belül is a sensual irányzat oktatása zajlik.

A Bachata Sensual irányzat Jorge Escalona (becenevén Korke) alkotása. A 2000-es években a Dominikai Köztársaságból származó bachatat kubai salsa tanárként úgy próbálta “tuningolni”, hogy kitalálta, hogyan kell a férfinak (vezető) olyan egyértelmű impulzusokat adni a nőnek (követő), amely alapján egy adott zenére olyan mozdulatot tesznek együtt, harmóniában, amely szinte a hangszerekkel együtt elevenedik meg. Mi Magyarországon egyedüliként Korke kizárólagos, tanúsítvánnyal rendelkező oktatói vagyunk, tőle tanultuk meg mindazt, amit ő álmodott. Bejártuk a világot, több, mint tíz országban tanítottunk nemzetközi táncinstruktorként.

Az órákon megmutatjuk, hogy kell értelmezni a zenét, hogy kell meghallani a ritmust és az egyes hangszerek játékát, valamint, hogy minderre hogy tudunk reagálni – játékosan, könnyedén vezető és követő oldalról is. Ami pedig a ruhát illeti: teljesen kényelmes öltözet: sportcipő, póló, farmer vagy tréningnadrág, semmi nem kell hozzá, sőt, ajánlott minél kényelmesebben jönni az órákra. Az elmúlt 10 évet ennek kifejlesztésével és a bachata sensual megalkotójának technikájának tökéletesítésével töltöttük és szeretnénk átadni Önnek, Neked is.


Árak

90 PERCES ÓRÁK
– Bérlet (6 óra – 4 alkalom x 90 perc): 11.990 Ft
– Diákoknak: 9.592 Ft*
– Órajegy (1 x 90 perc): 3.500 Ft
– Belépőkártya: 500 Ft

(A belépőkártya egy műanyag kulcstartóra akasztható kör alakú proxy kártya, amelyet a táncóra helyszínén vehetsz át.
Ha rendelkezel máshová használt proxy kártyával (pl. lakás kapu/lépcsőház ajtónyitó), a bérlet aktiválása arra az eszközre is lehetséges, ez esetben nincs szükség vásárlásra.)

Bérlet mellett 50%-os kiegészítő jeggyel látogatható a többi kezdő tanfolyam – részletek:
https://www.bachatasensual.hu/prices/

Bérlet nélkül az adott alkalomra órajegy vásárlása szükséges.
A vásárlás a helyszínen, vagy online is lehetséges. Bankkártyát vagy OTP/MBH/K&H bankok által kibocsátott SZÉP kártyákat fogadunk el (a helyszínen a felsoroltak mellett készpénzt is). A bérlet weboldalunk SHOP menüpontjában található: https://www.bachatasensual.hu/passes/

*Diák kedvezmény kizárólag magyarországi oktatási intézmény által kiadott nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával érvényesíthető, a 25. életév betöltésének napjáig.


Kedvezmények

Új ügyfélként az alábbi kedvezmények közül választhatsz, mindkettő párhuzamosan nem érvényes.
A kedvezmények kizárólag újonnan csatlakozó ügyfelként vehető igénybe, tehát csak akkor, ha korábban nem vettél részt táncóráinkon, vagy regisztráltál, de nem vettél részt és részvételed hiányát a tanfolyam indulását megelőzően jelezted.

1.) INGYENES ELSŐ ÓRA
Újonnan hozzánk csatlakozók számára a meghirdetett tánctanfolyam első dátum szerinti napján ingyenesen lehet részt venni az órán.
Az akció igénybe vételének feltétele, hogy a tanfolyam első meghirdetett első dátumának napján legkésőbb 12:00-ig regisztráció történjen.

2.) 20% KEDVEZMÉNY BÉRLET VÁSÁRLÁSNÁL
A regisztrációs űrlap kitöltésével együtt történő online bérlet vásárlás esetén 20% kedvezményt adunk az első havi bérlet árából. Így a 6 óra – 4 alkalom x 90 perc 11.990 helyett 9.592 forint. A regisztrációnál válaszd ezt az opciót, így azonnal a pénztárhoz kerülsz, ahol bankkártyával, illetve SZÉP kártyával tudsz fizetni.
FIGYELEM! Az akciós bérlet nem tartalmaz hiányzási lehetőséget, tehát a bérlet érvényessége az első négy dátum szerinti táncóra.
A bérlet akció igénybe vételének feltétele, hogy a tanfolyam első meghirdetett első dátumának napján legkésőbb 12:00-ig történjen meg a regisztrációval egybekötött online vásárlás.


Helyszínek, időpontok

Regisztráció augusztustól / Registration is from August

Vasárnap délutánonként 16:30 és 18:00 között
Első alkalom: 2024. szeptember 8.
Budapest, VI. kerület, Teréz körút 13.
(az Oktogonnál)

Csütörtök esténként 19:00 és 20:30 között
Első alkalom: 2024. szeptember 19.
Budapest, XX. kerület, Nagy Győri István utca 4-6.
(Pesterzsébet, Csili Művelődési Központ)
B. épület, első emelet, “Kék” terem – bejárat a Baross utca felől

Kedd esténként 17:00 és 18:30 között
Első alkalom: 2024. szeptember 24.
Budapest, VI. kerület, Teréz körút 13.
(az Oktogonnál)


További információk

– A bérletek érvényességi ideje a vásárlástól számított 28 nap. Ezen belül négy alkalom jogosít a saját órán való részvételre. Magasabb szintű csoporttból ingyenesen lehet az alacsonyabb szintű csoportok óráin résztvenni, amennyiben a férfiak és a nők aránya ezt lehetővé teszi.
– Diák kedvezmény kizárólag magyarországi oktatási intézmény által kiadott nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával érvényesíthető, a 25. életév betöltésének napjáig.
– Eurot elfogadunk, de csak forintban tudunk visszaadni. AZ EURO-ár az aktuális piaci árfolyam függvénye.
– A tanfolyam alatt végig folyamatos párcsere zajlik. Ha az egyik nem létszáma sokkal magasabb a másiknál, a meglévő, haladóbb diákjaink segítenek, így az órákon az arány mindig kiegyenlített lesz.
– Ha korábban még nálunk táncórán nem részt vevő személy csatlakozik kezdő tanfolyamainkhoz egy jelenleg hozzánk járó táncos ajánlására, és az illető egymás követő két ciklusra vásárol négy alkalmas táncbérletet (legfeljebb három hónapon belül), a hozzánk járó táncos következő megvásárolt bérletéből kedvezményként jóváírjuk az újonnan csatlakozott személy megvásárolt táncbérletének aktuális árlista szerinti 50%-át. A kedvezmény érvényesítésének feltétele, hogy az újonnan csatlakozott személy második megvásárolt táncbérletének kezdő dátuma és az ajánló személy vásárlása között legfeljebb 30 nap teljen el. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze és kizárólag akkor érvényesíthető, ha az új kezdő tánctanfolyam jelentkezési lapján az Ismerős ajánlotta / Recommended by a friend mezőben az ajánló személy e-mail címe megadásra kerül. Utólagos módosítást nem tudunk elfogadni.
– Kérjük, ha mégsem tudsz részt venni a tanfolyamon, illetve ha hibás adatokat adtál meg, amelyeket javítani szeretnél, jelezd: Kapcsolat. Amennyiben ez nem történik meg, nem tudjuk tervezni a résztvevők létszámát, így a regisztrált személy kizárásra kerül a jövőbeni kedvezményekből.


REGISZTRÁCIÓ Árak Kedvezmények Helyszínek, időpontok További információk