Who we are

Who we are / Kik vagyunk

We are certified and official bachata sensual dance instructors of the style creators, Korke and Judith.

We are the first and only instructors in Hungary ever allowed to teach and adapt the style of Korke and Judith.
This kind of bachata is based on a lot of body movements, and contains isolation, body rolls, waves and a lot of steps and combinations to colorize this social dance.
This is not the easiest but definitely the most popular bachata dance style all over the world.

In addition to its creators, Korke and Judith, many other famous dancers pursue and combine this style with others (for example: Luis & Andrea, Kike & Nahir, Pablo & Raquel, Chaves & Silvia, Daniel & Desirée).
Our classes perfectly preserve and respect the franchise its creators brought to life but we also explain many additional foundations and techniques based on classical and jazz ballet to both leader and follower. Our approach makes this social dance easier because dance is ever-evolving.
With this concept in mind, we are not only teaching the basic elements of bachata sensual style, but allow our students to gain a heightened body awareness too.


A bachata sensual táncstílus megalkotóinak (Korke és Judith) certifikált, hivatalos táncoktatói vagyunk.

Mi vagyunk az elsŇĎ √©s egyetlen t√°ncoktat√≥k Magyarorsz√°gon, akik megszerezt√©k a k√©pes√≠t√©st, hogy Korke √©s Judith st√≠lus√°t tan√≠thass√°k.
Ez a t√≠pus√ļ bachata sok testmozg√°son, izol√°ci√≥n, testhull√°mon alapul √©s rengeteg l√©p√©se, valamint kombin√°ci√≥ja kivitelezhetŇĎ – ezzel sz√≠nes√≠tve ezt a t√°rsas t√°ncot.
Nem a legk√∂nnyebb, de egy√©rtelmŇĪen a legn√©pszerŇĪbb bachata t√°ncst√≠lus vil√°gszerte.

Az alkotók mellett sok híres táncos használja és kombinálja ezt a stílust (például Luis és Andrea, Kike és Nahir, Pablo és Raquel, Chaves és Silvia, Daniel és Desirée).
A t√°nc√≥r√°inkon igyekezt√ľnk a t√∂k√©letes franchise-t kialak√≠tani megŇĎrizve √©s tisztelve, amit az alkot√≥k l√©trehoztak, de e mellett rengeteg egy√©b, klasszikus √©s jazz baletten alapul√≥ technik√°t magyar√°zunk a vezetŇĎnek √©s a k√∂vetŇĎnek egyar√°nt, hogy k√∂nyebb legyen a t√°nc – hiszen az folyamatosan fejlŇĎdik.
Ezzel nem csak a bachata sensual st√≠lus alapelemeit fektetj√ľk le, de a testtudatot, √≠gy a t√°ncoss√°got is fejlesztj√ľk tan√≠tv√°nyainkn√°l.