https://www.bachatasensual.hu

Árak

Árak

2022. október 1-től

(Az online vásárlások után beváltható pontokat írunk fel, részletes információk itt: Hűségprogram)

– Négy alkalmas bérlet1

(4 x 1,5 óra): 11.990 Ft
diákoknak: 9.592 Ft3

– Havi korlátlan bérlet2: 11.990 Ft
diákoknak: 9.592 Ft3

– Órajegy
(1 x 1,5 óra): 3.500 Ft

– 50%-os kiegészítő jegy4
(1 x 1,5 óra): 1.500 Ft

– Magánóra5
(1 x 60 perc)
Egyéni (1 fő): 9.000 Ft
Páros (2 fő): 12.000 Ft
(a terembérlet díját tartalmazza)

– Belépőkártya6: 500 Ft

1) Kezdő és középhaladó órákhoz. A négy alkalmas bérlet érvényességi ideje a vásárlástól számított 28 nap.
2) Haladó és extrahaladó órákhoz. A havi korlátlan bérlet érvényességi ideje a vásárlástól számított 27 nap.
3) Diák kedvezmény kizárólag magyarországi oktatási intézmény által kiadott nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával érvényesíthető, a 25. életév betöltésének napjáig.
4) A kiegészítő jegy azonos szintű táncórák látogatására alkalmas hetente. Ez az opció kizárólag érvényes bérlet mellé választható.
5) Időpont foglaláshoz kérjük, kattints ide
6) A belépőkártya egy műanyag kulcstartóra akasztható kör alakú proxy kártya, amelyet a táncóra helyszínén vehetsz át.
Ha rendelkezel máshová használt proxy kártyával (pl. lakás kapu/lépcsőház ajtónyitó), a bérlet aktiválása arra az eszközre is lehetséges, ez esetben nincs szükség vásárlásra.

Az online és intenzív kurzusok, egyéb workshopok és a táncos rendezvények árai eltérőek, ezek a Shop menüpont alatt a kiválasztott termékre kattintva érhetőek el.


Fizetési módok


A táncórák helyszínén készpénzes (forintban és euróban), bankkártyás (az alábbi kibocsátók kártyáival), valamint OTP bank által kibocsátott SZÉP kártyákkal történő fizetés is lehetséges. Eurot készpénzben elfogadunk, de csak forintban tudunk visszaadni. Az EURO-ár az aktuális piaci árfolyam függvénye.

Interneten keresztül valamennyi óránk fizethető bankkártyával és OTP, MBH (korábbi nevén MKB) és K&H által kibocsátott SZÉP kártyákkal. Kérjük, ehhez a fenti listából válaszd ki, majd kattints a kívánt jegy/bérlet típusára.

 


SZÉP kártya tájékoztatók és kibocsátói információk:

→ OTP SZÉP kártya
→ MBH SZÉP kártya
→ K&H SZÉP kártya


Bérlet rendszer

A bérletekkel magasabb szintről (pl. haladóról középhaladó és kezdő, középhaladóról kezdő) ingyenesen lehet részt venni az alacsonyabb szintű órákon, amennyiben az illető adott héten a saját csoport óráján is részt vett – a nemek arányának figyelembe vételével. Azonos szintű óra látogatása kiegészítő jeggyel lehetséges, amely kizárólag bérlet mellé, kedvezményes áron vásárolható meg.


Ajánlások

Ha korábban még nálunk táncórán nem részt vevő személy csatlakozik kezdő tanfolyamainkhoz egy jelenleg hozzánk járó táncos ajánlására, és az illető egymás követő két ciklusra vásárol négy alkalmas táncbérletet (legfeljebb három hónapon belül), a hozzánk járó táncos következő megvásárolt bérletéből kedvezményként jóváírjuk az újonnan csatlakozott személy megvásárolt táncbérletének aktuális árlista szerinti 50%-át. A kedvezmény érvényesítésének feltétele, hogy az újonnan csatlakozott személy második megvásárolt táncbérletének kezdő dátuma és az ajánló személy vásárlása között legfeljebb 30 nap teljen el. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze és kizárólag akkor érvényesíthető, ha az új kezdő tánctanfolyam jelentkezési lapján az “Ismerős ajánlotta” mezőben az ajánló személy e-mail címe megadásra kerül. Utólagos módosítást nem tudunk elfogadni.